Počet položiek: 0 0,00 EUR

Satisfyer Curvy Trinity 2

kliknutím zvatšíte
Satisfyer Curvy Trinity 2
Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2Satisfyer Curvy Trinity 2
ks
Kód:P22589
Cena s DPH : 36,85 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:skladom

Silikónový Satisfyer Curvy Trinity 2 vám ponúka maximálnu všestrannosť s 3 motormi a 2 samostatne ovládateľnými funkciami a rozmaznáva ako klitoris, tak bod G vibráciami tlakovými vlnami.

Stimulácia klitorisu vibráciami a tlakovými vlnami, stimulácia bodu G vibráciami
Vyrobené z extra mäkkého lekárskeho silikónu šetrného k pokožke, ktorý je príjemný na dotyk a extrémne hygienický
Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) je možné túto hračku bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí

Záruka 15 rokov 2 individuálne ovládateľné motory
11 programov pre stimuláciu tlakovými vlnami + 12 vibračných programov silikón príjemný na dotyk
vodotesný (IPX7)
Tichý režim
Lítium-iónový akumulátor
Magnetický nabíjací USB kábel súčasťou dodávky
Jednoduché čistenie

Zvodná odroda s Satisfyer Curvy Trinity 2
Satisfyer Curvy Trinity 2 je dokonalým zariadením pre sexuálnu pohodu pre tých, ktorí nie sú rozhodnutí – pretože má vysoké skóre vďaka niekoľkým funkciám a aplikačným zónam! Ako vibrátor s tlakovými vlnami rozmaznáva klitoris, zatiaľ čo ako vibrátor bodu G pohladí vaše horúce miesto intenzívnymi vibračnými programami a zúženým hriadeľom. To ale nie je všetko, pretože Curvy Trinity 2 je možné vďaka zakrivenej ploche uprostred použiť aj ako položený vibrátor.

Satisfyer Curvy Trinity 2: Vibrátor bodu G a položený vibrátor v jednom
Jeho 3 výkonné motory zaisťujú silné vibrácie: Dve nezávisle ovládateľné funkcie vám umožňujú vybrať si medzi 11 programami tlakovej vlny a 12 vibračnými programami, zatiaľ čo lesklý prvok na zadnej strane je skutočným pútačom.
Jeho vodotesné vlastnosti (IPX7) ponúkajú ďalšie možnosti pre rozmanitosť a zaisťujú, že Curvy Trinity 2 sa k vám môže pripojiť aj v sprche alebo vani. Silikón šetrný k pokožke, ktorý obklopuje celé zariadenie pre sexuálnu pohodu, zaisťuje, že je na pokožke mäkký a pohodlný. Zvláštnou výhodou materiálu je, že je hygienický a je možné ho používať aj bez kondómu. Vďaka batériám je možné vibrátor tlakových vĺn v prípade vybitia ľahko dobiť.

© masturbatory.sk

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace